چهار محور مبارزه با فساد :: حسابداری 2015
چهار محور مبارزه با فساد

چهار محور مبارزه با فساد


افشای ارقام نامتعارف فیش های حقوقی باعث شد که بخشی از پشت صحنه غیرقابل قبول اقتصاد دولتی از پرده برون افتد اما همانطور که هشدار داده شده نباید فساد نهفته در اقتصاد دولتی را با پرونده چند مدیر دارای حقوق نامتعارف مختومه اعلام کرد. به نظر می رسد اقدامات عملی مبارزه با فساد باید حداقل شامل چهار محور مشخص زیر باشد:

١- حقوق همه مدیران و کارکنان دولت و هر شرکتی که دولت باواسطه یا بیواسطه در آنها سهامدار است (اعم از شبه دولتی و نیمه دولتی و خصولتی) همانند تمام ممالک پیشرفته رقمی مشخص و ثابت باشد که در سامانه های قابل دسترسی برای عموم به صورت شفاف اعلام شود و بساط همه استثنائات و ردیف های متفرقه و پاداش و اضافه کار همانند کشورهایی مثل آمریکا برچیده شود.

٢- هیچکس حق دریافت بیش از یک حقوق از دستگاههای حاکمیتی (دولتی و عمومی و خصولتی) نداشته باشد و بکارگیری بازنشستگان در همه دستگاههای حاکمیتی و یا دستگاههای دارای سهام دولتی ممنوع شود.

٣- هر ریالی که از بیت المال یا دستگاههای تغذیه شونده از بیت المال ( اعم از شرکتهای دولتی و شبه دولتی و نیمه دولتی و خصولتی) هزینه می شود (چه به صورت حقوق کارکنان و مدیران و چه به صورت پروژه های مختلف) در سامانه های قابل دسترسی به عموم به صورت شفاف اطلاع رسانی شود.

٤- تمامی افراد ذینفع در فعالیت های اقتصادی که عهده دار پست های مدیریتی کلیدی به ویژه پست های مرتبط با فعالیت اقتصادی خود هستند  دعوت به کناره گیری شوند و در صورت امتناع از کناره گیری در مهلت مقرر، از سمت مدیریتی خود عزل شوند.

۰ ۰ ۰ دیدگاه

دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

حسابداری 2015

آخرین مطلب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات